Pranešimas apie asmens duomenų tvarkymą

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PRIVATUMO POLITIKA

 

 

UADBB „Rizikos partneriai“, juridinio asmens kodas 124586925, buveinės adresas: Mokslininkų g. 9A-16, LT-08412 Vilnius (toliau – Draudimo brokeris arba mes), įsipareigoja užtikrinti Jūsų asmeninės informacijos saugumą ir Jūsų teisių apsaugą Jums naudojantis mūsų paslaugomis, taip pat mūsų interneto svetaine www.rizikospartneriai.lt (toliau – Svetainė) ir joje esančiu turiniu.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679 (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Ši Privatumo politika reglamentuoja Draudimo brokerio kaip duomenų valdytojo ir/ar tvarkytojo atliekamą asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą. Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi. Privatumo politika netaikoma tais atvejais, kai naudojamasi kitų bendrovių interneto svetainėmis ar paslaugomis, net jei prie jų jungiamasi per nuorodas, esančias mūsų Svetainėje.

Privatumo politika galioja visiems asmenims, naudojantiems mūsų paslaugomis ir/ar apsilankiusiems Svetainėje, taip pat veiksmams, kuriuos Jūs galite atlikti Svetainėje.

Asmens duomenų tvarkymo tikslas. Valdytojas ir tvarkytojas.

  1. Jūsų asmens duomenis tvarkome tik turėdami teisėtą tvarkymo pagrindą. Draudimo brokeris Jūsų asmens duomenis renka ir tvarko šiais tikslais:
  • siekiant įvertinti Jūsų draudimo poreikius ir pateikti Jums aktualų draudimo pasiūlymą;
  • siekiant tarpininkauti Jums sudarant draudimo sutartį su draudimo bendrove;
  • draudimo sutarties administravimo tikslu;
  • siekiant užtikrinti savo teisėtus interesus bei vystyti savo teikiamas paslaugas;
  • esant poreikiui Jūsų asmens duomenis galime tvarkyti ir kitais teisės aktuose numatytais pagrindais apie tai, kai būtina pagal teisės aktus, Jus tinkamai informavę.

 

  1. Priklausomai nuo Jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslo, Draudimo brokeris veikia kaip Jūsų asmens duomenų valdytojas arba kaip Jūsų asmens duomenų tvarkytojas:

 

  • Draudimo brokeris veikia kaip Jūsų Asmens duomenų valdytojas, kai:
  • Vertina Jūsų draudimo poreikius. Jūsų Asmens duomenis tvarkome tam, kad galėtume įvertinti Jūsų draudimo poreikius (pvz., kokios rūšies draudimas Jums aktualus, į kokią rizikos grupę patenkant ir pan.) ir pateikti Jums aktualiausią ir geriausiai Jūsų poreikius atitinkantį pasiūlymą.
  • Administruoja Jūsų sudarytą draudimo sutartį. Jūsų Asmens duomenys tvarkomi siekiant administruoti jau sudarytą draudimo sutartį, t. y. sekti Jūsų draudimo poliso galiojimo terminą polisų apskaitos programoje, Jūsų įmokų mokėjimą, nagrinėti Jūsų pateiktus prašymus užskaityti įmokas, kai Jūs siekiate nutraukti draudimo sutartį ir kt. veiksmus, susijusius su draudimo sutarties administravimu.
  • Siūlo savo paslaugas Jums. Jūsų asmens duomenys tvarkomi siekiant pateikti Jums aktualią informaciją apie Mūsų paslaugas (įskaitant teikiamas kartu su Mūsų partneriais, pvz., Jūsų mobiliojo ryšio operatoriumi), taip pat teirautis Jūsų nuomonės dėl jų.
  • Saugo savo teises ir interesus. Jūsų Asmens duomenis tvarkome įgyvendindami ir gindami savo teises, pvz., teikiant Jūsų duomenis teismui, antstoliui, Mus atstovaujančiam teisininkui, advokatui ar kitam asmeniui.
  • Vysto, kuria ir gerina savo paslaugų kokybę. Minimalia verslo poreikiams būtina apimtimi ir, kai įmanoma, nuasmeninus, Jūsų Asmens duomenys gali būti tvarkomi, pvz., naudojimo įpročių ir tendencijų analizei, siekiant pažinti klientą, jo lūkesčius, vystyti paslaugas.

Šiuo atveju, t. y. kai Draudimo brokeris yra Jūsų Asmens duomenų valdytojas, Draudimo brokeris veikia savarankiškai, negaudamas draudiko pavedimų dėl Jūsų Asmens duomenų tvarkymo.

  • Draudimo brokeris veikia kaip Jūsų Asmens duomenų tvarkytojas, kai:
  • Teikia Jūsų poreikius labiausiai atitinkantį pasiūlymą draudimo sutarčiai sudaryti. Jūsų Asmens duomenis tvarkome tam, kad įvertinę Jūsų draudimo poreikius, Jums pateiktume Jūsų poreikius geriausiai atitinkantį pasiūlymą.
  • Tarpininkavimas sudarant draudimo sutartį. Jūsų Asmens duomenis tvarkome tam, kad tarpininkautume Jums sudarant draudimo sutartį su draudimo bendrove. Draudimo brokeris Jūsų Asmens duomenis tvarko draudikų pavedimu ir tik draudimo tikslais, draudimo pasiūlymams pateikti ir (arba) draudimo sutarčiai sudaryti. Jūsų Asmens duomenys renkami, tvarkomi ir perduodami draudikams tik tokia apimtimi ir tik tiek, kiek būtina Draudimo brokerio funkcijoms atlikti, t. y. pateikti Jūsų poreikius geriausiai atitinkantį draudimo produktą ir tarpininkauti Jums sudarant sutartį.

Šiuo atveju, t. y. kai Draudimo brokeris yra Jūsų Asmens duomenų tvarkytojas, Draudimo brokeris veikia draudikų (Jūsų Asmens duomenų valdytojų) pavedimu ir kontrole.

Tvarkomi asmens duomenys ir tvarkymo pagrindas.

  1. Draudimo brokeris, kaip duomenų valdytojas, siekdamas įvertinti Jūsų draudimo poreikius, administruodamas draudimo sutartį, siekdamas Jums pasiūlyti paslaugas, savo teisių ir teisėtų interesų užtikrinimui bei paslaugų kokybės vystymo/gerinimo tikslais, tvarko toliau nurodytus Jūsų Asmens duomenis (Asmens duomenys):
    • Jūsų identifikacinius, kontaktinius ir veiklos duomenis (vardas, pavardė, asmens kodas, pareigos, gyvenamosios vietos adresas, telefono Nr., el. pašto adresas, atsiskaitomoji banko sąskaita, banko pavadinimas, tinklalapio adresas, veiklos pobūdis ir kategorija, kliento statusas);
    • Draudimo poliso duomenis (draudimo rūšis, draudimo poliso serija ir numeris, įsigaliojimo data, draudimo poliso termino pasibaigimo data, kliento suteikto įgaliojimo galiojimo termino pabaiga, draudimo suma, įmokos suma, draudimo įmokų sumokėjimo data, gautų draudimo įmokų suma, įmokos mokėjimo dokumento numeris, draudimo laikotarpis, draudiko pavadinimas);
    • Draudimo įmokos apmokėjimo bei sąskaitos duomenis (mokėtojo vardas, pavardė, įmokos paskirtis, mokėjimo terminas, įmokos suma, sumokėjimo data, mokėjimo pavedimo numeris, ar įmoka mokama tiesiogiai draudikui, banko sąskaitos numeris, draudėjo skola, ar įmokos mokėjimas atidėtas);
    • Mūsų suformuotos ataskaitos draudikams (Duomenų valdytojams) (poliso numeris, data, draudimo rūšis, draudėjo vardas, pavardė, asmens kodas, sumokėtos/nesumokėtos įmokos, kokiu būdu sumokėtos įmokos (grynaisiais, pavedimu, kortele));
    • Draudžiamo objekto identifikacinius duomenis (draudžiamo turto adresas, unikalusis Nr., statybos metai, transporto priemonės registracijos liudijimo kopija, transporto priemonės markė/modelis, tipas, variklio darbinis tūris, TP variklio cilindrų darbinis tūris, valstybinis numeris, kėbulo numeris ir tipas, identifikacinis numeris, pagaminimo metai, naudojimo paskirtis, durų ir sėdimų vietų skaičius, signalizacijos lygis, apsaugos sistema, draudžiamo turto fotonuotraukos, duomenys apie turto apgadinimą).

 

  1. Draudimo brokeris, kaip duomenų tvarkytojas, siekiant Jums pateikti Jūsų poreikius labiausiai atitinkantį draudimo pasiūlymą bei Jums tarpininkaujant sudarant draudimo sutartį, tvarkys toliau nurodytus Jūsų ir su Jumis susijusių asmenų (pvz., naudos gavėjų) asmens duomenis:
    • Jūsų ir Jūsų atstovo identifikacinius duomenis (vardas, pavardė, asmens kodas, pareigos, atstovo – pareigos, vardas, pavardė);
    • Jūsų ir Jūsų atstovo kontaktinius duomenis (gyvenamosios vietos adresas, telefono numeris, el. pašto adresas);
    • Draudimo įmokos apmokėjimo bei sąskaitos prašymo duomenis (mokėtojo vardas, pavardė, įmokos paskirtis, mokėjimo terminas, įmokos suma, sumokėjimo data, mokėjimo pavedimo numeris, ar įmoka mokama tiesiogiai draudikui, banko sąskaitos numeris, draudėjo skola, ar įmokos mokėjimas atidėtas, draudėjo skolos dydis, suteiktos nuolaidos sumos dydis);
    • Draudžiamo objekto identifikacinius duomenis (draudžiamo turto adresas, unikalusis Nr., objekto paskirtis, statybos būdas, medžiagos tipas, statybos metai, plotas, transporto priemonės registracijos liudijimo kopija, transporto priemonės markė/modelis, tipas, variklio darbinis tūris, tp variklio cilindrų darbinis tūris, valstybinis numeris, kėbulo numeris ir tipas, identifikacinis numeris, pagaminimo metai, paskirtis, durų skaičius, signalizacijos lygis, apsaugos sistema, draudžiamo turto fotonuotraukos, duomenys apie turto apgadinimą, transporto priemonės naudotojo vardas, pavardė, techninio paso data);
    • Apdraustųjų ir naudos gavėjų identifikacinius ir kontaktinius duomenis (apdraustojo vardas, pavardė, asmens kodas, gimimo data, amžius, gyvenamosios vietos adresas, telefono numeris, el. pašto adresas, banko sąskaitos numeris (į kurią turi būti išmokėta draudimo išmoka), dokumento pavadinimas);
    • Draudžiamo turto savininko identifikacinius ir kontaktinius duomenis (draudžiamo turto savininko vardas, pavardė, gyvenamosios vietos adresas, telefono numeris, el. pašto adresas);
    • Draudimo sutarties/draudimo poliso duomenis (išskaitos dydis, rizikos faktoriai, apdraustos rizikos, draudimo laikotarpis, draudimo vieta, draudimo suma, draudimo išskaitos dydis, draudimo įmokos dydis, draudimo liudijimo numeris, liudijimo ID numeris, draudimo rizikos rūšis/grupė, draudimo grupė, draudimo galiojimo teritorija, draudimo poliso išdavimo data, draudžiamieji įvykiai, vairavimo stažas, ar sutartis sudaryta tarpininkaujant draudimo brokeriui, draudimo variantai, draudimo apsaugos papildomos sąlygos, kelionės tikslas, vykimo šalies pavadinimas, rizikos grupė, atliktų mokėjimų skaičius, apdraustųjų skaičius, papildoma rizika, draudimo sutarties numeris, nepanaudotų pinigų likučio dydis, ar nutraukiant draudimo sutartį įmoka bus užskaitoma, pastatų draudimo variantas);
    • Informacija apie Jūsų skolinius įsipareigojimus (duomenys apie polisų galiojimą (galiojantis/negaliojantis/sustabdyta apsauga/nutrauktas, skolos dydis).

 

Asmens duomenų šaltiniai.

  1. Draudimo brokeris, veikdamas ir kaip duomenų valdytojas, ir kaip duomenų tvarkytojas, Jūsų Asmens duomenis gauna tiesiogiai iš Jūsų (kai duomenis pateikiate mums prašant ar savanoriškai), trečiųjų asmenų (pvz., draudimo bendrovių ir kt.), iš viešų šaltinių (pvz., iš VĮ „Registrų centras“ Nekilnojamojo turto registro).

Asmens duomenų perdavimas.

  1. Draudimo brokeris pasiūlymo Jums pateikimo, draudimo sutarties sudarymo ir jos vykdymo/administravimo tikslu (veikdamas ir kaip duomenų valdytojas, ir kaip duomenų tvarkytojas) Jūsų Asmens duomenis perduoda draudimo bendrovėms (draudikams). Jūsų asmens duomenys, minimalia konkrečiam atvejui būtina apimtimi, gali būti perduoti trečiajam asmeniui, teikiančiam paslaugas Draudimo brokeriui, įskaitant teisės, finansų, mokesčių, verslo valdymo, personalo administravimo, buhalterinės apskaitos patarėjams bei teisės aktų nustatyta tvarka kompetentingoms valstybės institucijoms (pvz., antstoliams, teisininkams ir kt.).

 

  1. Jūsų Asmens duomenis gali tvarkyti duomenų tvarkytojai, teikiantys Draudimo brokeriui buhalterinės apskaitos, svetainės prieglobos, duomenų centro ir/arba serverių nuomos, IT priežiūros, išorinio audito ir kitas paslaugas. Duomenų tvarkytojai turi teisę tvarkyti asmens duomenis tik pagal Draudimo brokerio nurodymus ir tik ta apimtimi, kiek tai yra būtina siekiant tinkamai vykdyti sutartyje nustatytus įsipareigojimus. Draudimo brokeris, pasitelkdamas duomenų tvarkytojus, siekia užtikrinti, kad ir duomenų tvarkytojai būtų įgyvendinę tinkamas organizacines ir technines saugumą užtikrinančias priemones bei išlaikytų asmens duomenų paslaptį.

Asmens duomenų saugojimo terminas.

  1. Draudimo brokeris, veikdamas kaip duomenų valdytojas, draudimo dokumentus (pvz., pasiūlymas draudimo sutarčiai sudaryti, draudimo polisas, draudimo sutarties nutraukimo ir nepanaudotos įmokos užskaitymo/grąžinimo prašymas ir kt.), išskyrus draudimo sutartį, saugoja viso sutarties galiojimo metu ir 1 metus (pasibaigus draudimo galiojimui), po to, jeigu nėra teisinio pagrindo toliau tvarkyti Jūsų Asmens duomenų, saugiai sunaikinami. Draudimo brokeris, veikdamas kaip duomenų valdytojas, draudimo sutartis saugo visą sutarties galiojimo laiką ir 3 metus nuo sutarties pasibaigimo, po to, jeigu neturi teisinio pagrindo tvarkyti Jūsų Asmens duomenis, saugiai sunaikina. Draudimo brokeris, veikdamas kaip duomenų tvarkytojas, nesaugo Asmens duomenų, kadangi juos saugo draudikai (duomenų valdytojai), kurie ir nustato duomenų saugojimo terminus.

Asmens duomenų tvarkymo sąlygos.

  1. Jūsų asmens duomenys gali būti renkami, saugomi, tvarkomi, įskaitant teikiami, tiek skaitmenine forma, tiek materialiose ar popierinėse laikmenose bet kokiomis priemonėmis, įskaitant el. paštą ir interneto ryšį, kurios atsižvelgiant į tvarkomų duomenų pobūdį užtikrintų saugų tvarkymą ir užkirstų kelią neleistinai prieigai prie Jūsų asmens duomenų. Draudimo brokeris, veikdamas kaip duomenų tvarkytojas, Jūsų Asmens duomenis tvarkys vadovaudamasis duomenų valdytojų (draudikų) nurodymais.

Jūsų teisės.

  1. Tais atvejais, kai Draudimo brokeris Jūsų asmens duomenis tvarko kaip duomenų valdytojas, Jūs turite teisę: žinoti apie Asmens duomenų tvarkymą, kreiptis į Draudimo brokerį el. pašto adresu aduomenys@rizikospartneriai.lt su prašymu susipažinti su Jūsų Asmens duomenimis ir gauti tvarkomų Asmens duomenų kopiją, ištaisyti netikslius Asmens duomenis, ištrinti Asmens duomenis ar apriboti jų tvarkymą, perkelti Asmens duomenis, atšaukti savo sutikimą tvarkyti Asmens duomenis, jei toks buvo duotas anksčiau, pranešti apie nesutikimą tvarkyti Jūsų Asmens duomenis. Dėl neteisėto Jūsų Asmens duomenų tvarkymo galite kreiptis su skundu į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją. Visus Asmens duomenis turite pateikti Draudimo brokeriui, kadangi be šių duomenų nebus galimybės sudaryti draudimo sutarties. Prieštaraudami, kad Draudimo brokeris netvarkytų Asmens duomenų nurodytu tikslu ir tvarka, nepildykite ir nepasirašykite Draudimo brokerio pateiktų anketų ir klausimynų. Prieštarauti dėl Asmens duomenų tvarkymo galėsite ir vėliau Draudimo brokerį informuodami el. paštu [įrašyti el. pašto adresą]. Jums nepasirašius anketos ar prieštaraujant dėl Asmens duomenų tvarkymo, Draudimo brokeris neteiks tarpininkavimo paslaugų, dėl ko nebus sudaryta draudimo sutartis.

 

  1. Tais atvejais, kai Draudimo brokeris veikia kaip duomenų tvarkytojas, Jūs turite teisę dėl aukščiau nurodytų teisių įgyvendinimo (teisės susipažinti su savo duomenimis, gauti tvarkomų duomenų kopiją, ištaisyti netikslius ir ištrinti bei apriboti duomenų tvarkymą, juos perkelti ir kt.) kreiptis į Draudimo brokerį el. pašto adresu aduomenys@rizikospartneriai.lt. Draudimo brokeris Jūsų prašymus perduos Jūsų asmens duomenų valdytojui (draudikui su kuriuo esate sudaręs sutartį ir dėl kurios kreipiatės siekdama(s) įgyvendinti savo, kaip duomenų subjekto, teises), kad šis suteiktų Jums galimybę įgyvendinti aukščiau nurodytas savo teises. Draudimo brokeris dės visas pastangas, siekdamas bendradarbiauti su duomenų valdytoju tam, kad būtų apgintos Jūsų teisės. Dėl neteisėto Jūsų Asmens duomenų tvarkymo galite kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją.

 

  1. Asmenys (apdraustieji, naudos gavėjai, draudžiamojo turto savininkai), kurių Asmens duomenis Jūs pateikiate anketoje/klausimyne, Draudimo brokerio nebuvo ir nebus supažindinti su pranešime Jums dėl asmens duomenų tvarkymu nurodytu jų Asmens duomenų tvarkymu, nes šis tvarkymas vykdomas vadovaujantis Lietuvos Respublikos draudimo įstatymo 95 straipsnio 4 dalimi, kurioje nurodyta, kad draudimo brokeris, sudarydamas ir vykdydamas draudimo sutartį, turi teisę tvarkyti apdraustojo, naudos gavėjo ir draudimo įmokų mokėtojo asmens duomenis be jų sutikimo.

Asmens duomenų tvarkymas įdarbinimo tikslu.

  1. Potencialūs Draudimo brokerio darbuotojai (kandidatai, asmenys ieškantys darbo) Draudimo brokeriui pateikia šiuos asmens duomenis: CV, vardas, pavardė, kontaktai, kt. Potencialūs darbuotojai apie jų asmens duomenų tvarkymą, duomenų saugojimo terminus informuojami pirmo kontakto metu žodžiu ar elektroniniu paštu (jei potencialus darbuotojas į Draudimo brokerį kreipiasi elektroniniu paštu). Be to, potencialūs darbuotojai apie jų asmens duomenų tvarkymą gali susipažinti šioje Privatumo politikoje.

 

  1. Duomenų subjektų asmens duomenys, pateikti kandidatuojant į konkrečią Draudimo brokerio skelbiamą poziciją, tvarkomi darbo sutarties su potencialiu darbuotoju sudarymo tikslu. Jeigu duomenų subjektas kandidatuoja į konkrečią poziciją, tačiau darbo pasiūlymas jam nepateikiamas, pasibaigus atrankai į konkrečią Draudimo brokerio skelbiamą poziciją, duomenų subjekto duomenys sunaikinami. Atrinkto potencialaus darbuotojo duomenys gali būti saugomi būsimų Draudimo brokerio darbuotojų atrankų tikslu tik gavus jo sutikimą ne ilgesnį nei 1 (vienerių) metų terminą.

 

  1. Atšaukti duotą sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo šiame Privatumo politikos skyriuje nurodytu tikslu, duomenų subjektas gali bet kuriuo metu aiškiai ir nedviprasmiškai išreikšdamas savo valią raštu Draudimo brokerio darbuotojui, susisiekdamas su Draudimo brokeriu elektroniniu paštu aduomenys@rizikospartneriai.lt.

Bendrovės akcininkų Asmens duomenų tvarkymas.

  1. Mes savo veikloje tvarkome savo akcininkų asmens duomenis:
    • vidaus administravimo tikslu;
    • siekdami įvykdyti mums taikomas teisines pareigas, susijusias su bendrovės akcininkų duomenų registravimu ir tvarkymu, akcijų apskaita, mokestinių ir kitų taikomų prievolių jiems įvykdymu.

 

  1. Savo akcininkų asmens duomenis saugome tiek, kiek reikia tikslams, kuriems jie tvarkomi, pasiekti, taip pat vadovaudamiesi tokio pobūdžio duomenų saugojimo reikalavimais, nustatytais teisės aktuose, senaties laikotarpiais teisiniams reikalavimams pareikšti ar apginti, o jei tokie būtų pareikšti – tai tiek, kiek reikia šiuo tikslu.

Slapukai.

  1. Siekiant pagerinti lankymąsi, naudojami slapukus (angl. cookies) – nedidelės tekstinės informacijos dalelės, kurios automatiškai sukuriamos naršant svetainėje ir yra saugomos kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje. Slapukų surinkta informacija leidžia užtikrinti patogesnį naršymą svetainėje, teikti pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie mūsų svetainių naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti tiek svetainę, tiek ir teikiamas paslaugas. Jeigu nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar į kitą galinį įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainių funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės. Išsamesnė informacija pateikta adresu org arba www.google.com/privacy_ads.html.

Kaip saugosime Jūsų asmens duomenis.

  1. Jūsų asmens duomenys tvarkome tokiu būdu, kad taikant atitinkamas technines ar organizacines priemones būtų užtikrintas tinkamas asmens duomenų saugumas, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo. Primename, kad nors ir imamės tinkamų veiksmų Jūsų informacijai apsaugoti, nė viena svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Jei sužinotume apie Jūsų asmens duomenų saugumo pažeidimą, kuris gali kelti didelę grėsmę Jūsų teisėms ar laisvėms, nedelsdami Jus informuosime vos tik apie tai sužinoję ir nustatę, prie kokios informacijos buvo gauta prieiga.

Atsakomybė.

  1. Duomenų subjektas privalo Duomenų valdytojui pateikti išsamius ir teisingus Duomenų subjekto Asmens duomenis bei informuoti apie atitinkamus Asmens duomenų pasikeitimus.

 

  1. Draudimo brokeris nėra atsakingas už Svetainės lankytojų sprendimus, priimtus naudojantis Svetainėje pateikta informacija, jų pasekmes arba patirtus nuostolius ar praradimus, taip pat neatsako už sistemos veikimo sutrikimus, už duomenų praradimą ar sugadinimą, atsiradusį dėl paties Duomenų subjekto ar trečiųjų asmenų, veikiančių su Duomenų subjekto žinia, veiksmų ar neveikimo, įskaitant klaidingą duomenų įvedimą, kitas klaidas, sąmoningą kenkimą, kitokį netinkamą Duomenų valdytojo internetinio tinklalapio naudojimą. Duomenų valdytojas jokiu atveju neprisiima atsakomybės už tiesioginius ar netiesioginius nuostolius, susijusius su Duomenų valdytojo internetiniame tinklalapyje prieinamos medžiagos, dokumentų naudojimu. Duomenų subjektas yra informuojamas, kad bet kokia medžiaga, kurią Duomenų subjektas skaito, atsisiunčia ar kitaip gauna naudodamasis Duomenų valdytojo internetiniu tinklalapiu, yra gaunama išimtinai Duomenų subjekto nuožiūra bei rizika, todėl būtent Duomenų subjektas atsako už žalą, padarytą pačiam Duomenų subjektui ar jo kompiuterinei sistemai. Svetainės valdytojui netaikoma atsakomybė už trečiųjų asmenų, renkančių informaciją apie Svetainės lankytoją, veiksmus.

 

Politikos pakeitimai.

 

  1. Draudimo brokeris gali savo nuožiūra keisti šią Privatumo politiką, kuri įsigalioja nuo jos paskelbimo Svetainėje. Jūsų naudojimasis Svetaine ir (ar) mūsų paslaugomis arba Jūsų teikiama informacija, įvykus tiems pokyčiams, reiškia, kad susipažinote su atnaujinta Privatumo politika.

Duomenų apsaugos pareigūno kontaktai.

  1. Draudimo brokeris yra paskyręs duomenų apsaugos pareigūną, kuris rūpinasi Jūsų Asmens duomenų saugumu ir tuo, kad mūsų veikla atitiktų Reglamento nuostatas. Norėdami gauti daugiau informacijos dėl šioje Politikoje nurodytų sąlygų ir priemonių, taip pat norėdami įgyvendinti joje aptartas teises ar kitais su Jūsų Asmens duomenimis susijusiais klausimas, kreipkitės el. pašto adresu aduomenys@rizikospartneriai.lt.

 

2019 m. balandžio 30 d., Vilnius

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Susisiekite